Атмосферата в залата е страхотна! Помня, че преди години, когато посещавах първите тренировки, очаквах да срещна предимно “спортни” натури, които (няма какво да се лъжем) не се славят с голям умствен багаж. Изключително приятно се изненадах, че напротив – в залата идват предимно интелигентни хора, с които не само можеш да проведеш нормален разговор, но и да тренираш с удоволствие. Има много смях и добро настроение и това по никакъв начин не пречи да тренираме здраво с идеята не дай си боже да наковем кофата на някого :))
Нашите учители сихинг Иво и сихинг Краси са истински пример за поведение, както в залата, така и извън нея. Изпитвам гордост и благодарност, че имам възможността да бъда обучаван от хора, на които се възхищавам и взимам за пример. Чакам с нетърпение децата ми да пораснат, за да мога да доверя обучението им на тях!

За нас

Преподаване на бойни изкуства с персонално отношение, изграждане на дисциплина и тласък към развитие. Препоръчвам на всеки школата и хората в нея!

Виктор Попов Ученик, 7.SG

Сихинг Ивайло Кръстанов и Сихинг Красимир Дросев са изключителни професионалисти, които правят обучението по Винг Чун едно приятно изживяване. Те са хора, от които всички ние се учим на самоотбрана, дисциплина и уважение.

За нас
Николай Костенски Ученик, 9.SG